Over Brigitte van Uden

 

 

 

 

 

 

 

 

Over mij

 

Ik ben in 1978 geboren in Jakarta, Indonesië, en getogen in Rotterdam. Na enkele uitstapjes naar Leiden en Amsterdam vanwege (biomedische(!)) studie, ben ik alweer sinds 2005 terug in mijn stad.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in secretariële en administratieve functies: ondersteunend en ook zelfstandig en coördinerend. Naast mijn bedrijf als Virtual Assistant werkte ik tot 2019 parttime als Office Manager bij Materials innovation institute M2i. Via deze werkgever heb ik 2014 de opleiding HBO Office Management afgerond. Inmiddels ben ik sinds maart 2020 parttime werkzaam bij Rijndam Revalidatie als Managementassistent voor 2 afdelingen.

Ik ben graag wat men noemt, de spil in een bedrijf. Ik houd ervan om processen te optimaliseren en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt. Ik ben altijd wel een beetje een nerd geweest met computers, geen administratiesysteem of online tool heeft lang geheimen voor mij.  Ik vind het heerlijk om ergens in te duiken om het me eigen te maken. Daarnaast ben ik de regelnicht in de familie, ben ik creatief en heb ik oog voor detail.  

Als duizendpoot vind ik het leuk om veel diverse werkzaamheden te doen. En wat is dan beter om dit voor verschillende bedrijven te doen? Om die reden ben ik de uitdaging aangegaan om te starten als Virtueel Assistent! Zo heb ik in december 2016 mijn bedrijf Brigitte van Uden – Virtual Assistant ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

WebAssistant

 

In maart 2017 heb ik het Certificaat WebAssistant behaald. In deze opleiding heb ik me bijgespijkerd op het gebied van online marketing en communicatie. Het programma bevat de volgende onderdelen: 

• WordPress website bouwen
• WordPress beheer, beveiligen en optimalisatie
• MailChimp nieuwsbrief maken
• Blog en webteksten schrijven
• Webshop maken en beheren
• Animatievideo maken
• Google Producten (SEO, Adwords, Analytics)
• Social Media Marketing en beheertools
• Webinar organiseren
• Diverse online workshops zoals Personal branding en Business Model Canvas.

Wil je me nog beter leren kennen?

Neem contact met mij op voor een kennismaking!

En verder…

 

Mijn grootste passie is reizen, samen met mijn man Marcel. Van backpacken door Azië tot een road trip door Europa, ik word heel gelukkig van de mooie plekjes op de wereld. In het voorjaar van 2016 was dat Italië: Toscane en Umbrië, zie de panoramafoto hierboven. Hier zie je mij staan op het Piazza del Campo in Siena.

Ik ben een filmgeek, verslaafd aan series en je kan me elk jaar wel vinden op een muziekfestival. Maar ik houd ook van een wandeling door het bos met onze hond Gio of van het lezen van een goed boek. ‘s Nachts kan je me wakker maken voor Thaise curry of Italiaans eten met een goed glas wijn. Omdat ik ook nog fit moet blijven, doe ik aan fitness en yoga.

Vrijwilligerswerk en goede doelen

 

Naast de werkzaamheden in mijn eigen bedrijf doe ik ook vrijwilligerswerk. Voor de Nederlands-Belgische stichting Animal Care España ACE | SHIN schrijf ik advertenties voor de honden die ter adoptie staan, plaats deze door en beheer ik de reacties.

Daarnaast zet ik me elk jaar in voor de wereldwijde actie Steptember, waarbij ik samen met vrienden geld inzamel voor CP Nederland. Dit geld wordt gebruikt om mensen en gezinnen met Cerebrale Parese te ondersteunen en wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en informatiemateriaal.
Op de foto van de banner van Steptember 2020 zie je Ruben met onze hond Gio. Ruben heeft Cerebrale Parese en is de reden waarom wij ons hiervoor inzetten.

Ook ben ik donateur van enkele andere goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding, Natuurmonumenten en Save the Children.

Banner Steptember 2020 Wij lopen voor CP Nederland Brigitte van Uden