Wandelsessies

 

 

 

 

 

 

 

Wandelsessies

 

Weet je nog niet of je een leefstijltraject van meerdere maanden wil starten?

Ik ga ook losse (privé) wandelsessies organiseren! Ik woon aan de rand van het stadspark en dat is nu heerlijk groen op dit moment.

Tijdens deze losse 1-op-1-coachingsessie kan je al je leefstijlvragen aan mij stellen. Het is een mooie manier om meteen in beweging te komen op weg naar een gezondere leefstijl. Je krijgt tips en adviezen waar je zelf mee verder kan.

Door de natuur om je heen, is het gesprek ontspannen en kan het leiden tot heel heldere inzichten. We wandelen helemaal op jouw tempo en nemen voldoende pauze.

Een wandelsessie is een individuele coachingsessie van 45 minuten en kost nu €39,- inclusief BTW.

Neem nu contact op om een privé wandelsessie in te plannen. Dit kan bij mij in de buurt in Capelle aan den IJssel, maar ik kan ook naar je toe komen.

Ik kom naar elke locatie in een straal van 25 kilometer. Vanaf 10 kilometer reken ik €0,23 kilometervergoeding.

Maak nu een afspraak voor een wandelsessie!

Ja, ik kom nu in beweging!

Groepssessies

 

Er komen er ook wandelsessies voor groepen aan! Stel al je leefstijlvragen aan mij. Deel met elkaar waar je tegenaan loopt en geef elkaar tips.

Wandelen,

nieuwe mensen leren kennen,

bewegen,

ervaringen uitwisselen

en gecoacht worden.

De groepsessies duren ongeveer 2 uur. We wandelen ongeveer 3 à 4 kilometer en nemen tussendoor pauze. Ook doen we verschillende kleine oefeningen onderweg.

De wandelingen worden op verschillende locaties in Zuid-Holland gehouden en kosten €19,- (incl. BTW) per wandeling. Wil je meerdere keren komen, dan kan je een strippenkaart aanschaffen.

De wandelsessies voor groepen zijn geschikt voor elke conditieniveau en bedoeld om jou op een prettige manier te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

De data en locaties vind je in de Wandelkalender.