Virtual Assistant

 

 

 

 

 

 

Brigitte van Uden, jouw Virtueel Assistent

 

Als Virtual Assistant (VA) of Virtueel Assistent bied ik ondernemers en bedrijven administratieve en operationele ondersteuning op afstand. Door jou als ondernemer te ontzorgen, kan jij je richten op de prioriteiten binnen jouw onderneming.
De ondersteuning die ik bied als Virtueel Assistent kan variëren van het opzetten van de (digitale) administratie en sociale media beheer tot het bijhouden van de website en organiseren van evenementen.

 

Het virtuele eraan is dat ik op afstand voor je werk, vanaf mijn eigen thuiskantoor. Op deze manier bespaar ik je kosten voor een werkplek en hoef je nooit op me te wachten als ik in de file sta. Alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd. Ik deel zelf de tijd in voor de werkzaamheden. Dit doe ik nauwkeurig en efficiënt.
Daardoor kan je mij al inzetten vanaf een paar uur per week of per maand tegen een aantrekkelijk tarief.

 

En mocht je de ondersteuning (tijdelijk) niet meer nodig hebben? Dan kun je me gewoon opzeggen zonder werkgeversrisico’s.

Platform PowerVrouwen

 

Sinds juli 2020 ben ik de Virtueel Assistent van Marthe van der Linden, initiatiefnemer van Platform PowerVrouwen. Binnen PowerVrouwen ben ik eigenlijk alles aan het regelen, organiseren en structureren.
Websitebeheer, social media, nieuwsbrieven, maar ik organiseer ook alle (online) bijeenkomsten. Eigenlijk ben ik meer een sparring partner dan een assistent, zegt Marthe vaak.

 

Samen met Tonny van der Linden zijn we met zijn drieën een topteam. We vullen elkaar waar nodig goed aan en hebben ieder een grote rol in de groei van het platform. En het is een supergezellige club met waardevolle leden.

 

Zoek jij ook naar verbinding met andere vrouwelijke ondernemers en wil je af en toe sparren met anderen? Wellicht is het Platform PowerVrouwen iets voor jou!

 

Platform PowerVrouwen is een warme community voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Wij zetten ons samen in voor een gezond en gebalanceerd ondernemend leven op elk vlak: financieel, mentaal en lichamelijk.

 

PowerVrouwen plaatst vrouwelijke ondernemers in de spotlights door middel van een eigen portret op de website en door het promoten van de activiteiten. Daarnaast zijn er maandelijkse Online Coffees en diverse andere waardevolle activiteiten voor de leden.

Bekijk voor meer informatie over het platform en de activiteiten de website van PowerVrouwen!