Brigitte van Uden Steptember

Ik ga lopen voor Cerebrale Parese (CP)

 

Maandag 4 september start de actie Steptember, georganiseerd door Stichting BOSK. Deze actie is opgezet om aandacht te vragen voor Cerebrale Parese (CP). CP komt in verschillende gradaties voor en bekenden zijn radionieuwslezer Matijn Nijhuis en staatssecretaris Jetta Klijnsma.

Ik doe mee aan Steptember voor ons neefje Ruben. Ruben heeft CP en ik ben trots op alle stappen (figuurlijk en letterlijk) die hij kan zetten. Daarom ga ik 4 weken lang mijn best doen om dagelijks 10.000 stappen zetten. Dit doe ik in teamverband (Geniet ervan: met Pieter en Martijn Top), samen met Het TopTeam (Jeroen en Chantal Top, Martijn van Lochem en Sandra van der Graaf).

Wil je mij in deze actie steunen?

 

Dat kan door een donatie via https://stept.io/WIh6e9p

Natuurlijk help je ook door dit bericht te liken of delen, een keertje mee te wandelen, of nog beter: zelf in actie komen door mee te doen!

Volg mij op Facebook of Twitter om op de hoogte blijven van de vorderingen!

 

 

————

Steptember is een wereldwijd initiatief, gestart door de Cerebral Palsy Alliance Australia. CP is een houding- en bewegingsstoornis die zijn oorzaak heeft in de hersenen. Cerebrale parese kan invloed hebben op de manier waarop mensen bewegen, communiceren, kijken, eten en leren. In Nederland wordt Steptember georganiseerd door Stichting BOSK. Deze stichting zet zich in om ouders, kinderen en omgeving te informeren, ondersteunen en om onderzoek naar CP mogelijk te maken. Meer informatie via http://ditiscp.nl/

Steun mij in mijn actie voor CP en doneer aan stichting BOSK via https://stept.io/WIh6e9p